Over SEASONS 2.0

parkeer_route

SEASONS 2.0 is de uitgaansgelegenheid van Schoonhoven en omstreken. Met vele topartiesten, grootse events en entertainment is SEASONS 2.0 meestal 2 dagen per week geopend. Verdeeld over twee verdiepingen is Seasons 2.0 de ideale locatie voor een avondje stappen en gezelligheid. Alle verschillende muziekstylen komen voorbij, beleef het zelf en kom ook eens naar SEASONS 2.0.

Zo hebben : Paul Elstak, Dave Roelvink,Glow in the Dark, freddy Moreira , Jonna Fraser, Firstman, Monica Geuze en vele andere al achter de draaitafels in Seasons 2.0 gestaan en alles op z’n kop gezet.

Let goed op de programmering om niets te missen!

Gelegen langs de rond weg (C.G Roosweg , N210) van Schoonhoven is de SEASONS 2.0 met elk vervoersmiddel uitstekend bereikbaar. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een parkeerplaats, aan de voorzijde is er zat plek voor fietsen. Ook is er aan de voorzijde een bushalte (Stationsplein) waar bussen (197, 195 & 505) zullen stoppen en vertrekken. Er is een mogelijkheid om te pinnen binnen SEASONS 2.0.

Naast de reguliere programmering is SEASONS 2.0 een uitstekende locatie voor bedrijfsfeesten, productpresentatie, uitreiking of jubileum. SEASONS 2.0 is creatief en ervaren in het meedenken van business events.